Výhody moderných zariadení a technológií si v súčasnosti užívame plnými dúškami, všade okolo nás sa stretávame s modernými produktmi, ktoré nám do značnej miery uľahčujú a zároveň spríjemňujú život. V zimnom období nás zohrieva kúrenie a letné horúčavy prekonávame vďaka klimatizačným zariadeniam v budovách.

Jednotka umiestnená v exteriéri

Výhody, ktoré klimatizačné zariadenia ľuďom poskytujú, sú nesporné. Na Slovensku ich využíva už veľa obyvateľov bytových domov, ale klimatizácia dunajská streda montujú sa aj do kancelárií, obchodných a administratívnych priestorov, výrobných či iných typov prevádzok, kde ľudia trávia podstatnú časť dňa. Ručička teplomera sa v letných mesiacoch v posledných rokoch aj u nás šplhá pomerne nezvyčajne vysoko, čo má za následok nepríjemné horúčavy prevažne v mestskom a zastavanom prostredí, kde je sálavé teplo ešte intenzívnejšie.

Dnes je klimatizácia už pomerne dostupná pre širšiu verejnosť, moderné zariadenia okrem ochladzovania vzduchu ponúkajú aj vyhrievanie miestností spolu s čistením vzduchu. Trh je nasýtený tovarom, ktorý ponúka rozličné typy klimatizačných jednotiek od rôznych výrobcov, no je lepšie obrátiť sa na autorizovaných predajcov a overených výrobcov známych značiek. Obyvatelia celého Slovenska majú k dispozícii možnosť nakúpiť si kvalitné klimatizačné jednotky, a to aj v Dunajskej Strede.

Dizajn je dôležitý aj tu

Najznámejší predajca MASTERKLIMA, s.r.o. sa v tomto kraji takisto venuje predaju, predpríprave, montážam, čisteniu a servisu klimatizácií v domácnostiach či akýchkoľvek iných prevádzkach. Zamestnanci firmy zbierali skúsenosti niekoľko rokov montážami zariadení v Rakúsku, a tak aj montáž na Slovensku podriaďujú rakúskym štandardom. Vo svojej ponuke majú na predaj klimatizačné jednotky značiek Daikin, Midea a Samsung, okrem značiek sa delia ešte na klimatizačné jednotky kazetové, nástenné, parapetné, do jednej miestnosti alebo do viacerých miestností naraz alebo do serverovne. Pri výbere však treba brať do úvahy aj rozlohu priestoru, ktorý chceme ochladzovať a vybrať si zariadenie vhodné na veľkosť do 25, 35, 60, 85m2, bez wifi alebo s wifi funkciou.